Brofiber

Mister VoIP internet en telefonie. Brofiber heeft een glasvezel netwerk aangelegd in de Kempen van Reusel tot en met Veldhoven. Zowel thuis als voor het werk maken we steeds meer gebruik van internet. Een snelle en betrouwbare internetverbinding wordt belangrijker en daarom is glasvezel de toekomst. Brofiber maakt het mogelijk dat u toegang krijgt tot een technisch betrouwbaar netwerk. Brofiber heeft een basis netwerk dat aan 2 kanten gevoed wordt. Dit betekend dat bij een graaf schade de verbinding altijd door zal gaan. Hiervoor werkt Brofiber samen met het netwerk Kempenglas om elkaar te versterken.

Wij leveren alle denkbare verbindingen en telefonieoplossingen, wilt u een offerte op maat? Neemt u dan alstublieft contact met ons op via 013-2088888.

Brofiber

Internet

€ 45,00per maand
  • 50mbit download
  • 50mbit upload
  • géén overboeking
  • router/firewall optie
  • installatieservice
  • 24/7 support
Gebied

Brofiber heeft een glasvezel netwerk aangelegd in de Kempen van Reusel tot en met Veldhoven. Zowel thuis als voor het werk maken we steeds meer gebruik van internet. Een snelle en betrouwbare internetverbinding wordt belangrijker en daarom is glasvezel de toekomst. Brofiber maakt het mogelijk dat u toegang krijgt tot een technisch betrouwbaar netwerk. Brofiber heeft een basis netwerk dat aan 2 kanten gevoed wordt. Dit betekend dat bij een graaf schade de verbinding altijd door zal gaan. Hiervoor werkt Brofiber samen met het netwerk Kempenglas om elkaar te versterken.

Zakelijke partner

Als geselecteerde partner kunnen wij u via het Brofiber glas netwerk het meest stabiele internet en telefonie leveren. Omdat wij een directe ontsluiting naar het Mister Voip datacenter hebben is uw verbinding gegarandeerd stabiel en storingsvrij.

Wij leveren enkel aan bedrijven en instellingen, voor uw particuliere Brofiber verbinding verwijzen wij u naar de website.

informeer naar de mogelijkheden

Wij leveren alle denkbare verbindingen en telefonieoplossingen, wilt u een offerte op maat? Neemt u dan alstublieft contact met ons op via 013-2088888.

Kan ik mijn telefoonnummers mee over nemen?

Een nummer overnemen noem je ook wel porteren, wij vragen bij uw huidige provider de overname aan een kunnen uw nummer(s) meestal binnen 5 werkdagen overnemen.