Midden Brabantglas

Mister VoIP internet en telefonie. Het glasvezelnetwerk van Midden-BrabantGlas ligt in het buitengebied van Baarle Nassau, Alphen-Chaam, Gilze en Rijen, Dongen, Waalwijk, Heusden, een deel van ‘s-Hertogenbosch, Vught, Haaren, een deel van Oisterwijk, Tilburg en Goirle.

Wij leveren alle denkbare verbindingen en telefonieoplossingen, wilt u een offerte op maat? Neemt u dan alstublieft contact met ons op via 013-2088888.

Midden Brabant Glas

Internet

€ 45,00per maand
  • 50mbit download
  • 50mbit upload
  • géén overboeking
  • router/firewall optie
  • installatieservice
  • 24/7 support
Gebied

Het glasvezelnetwerk van Midden-BrabantGlas ligt in het buitengebied van Baarle Nassau, Alphen-Chaam, Gilze en Rijen, Dongen, Waalwijk, Heusden, een deel van ‘s-Hertogenbosch, Vught, Haaren, een deel van Oisterwijk, Tilburg en Goirle.

Zakelijke partner

Als geselecteerde partner kunnen wij u via het Midden Brabant glas netwerk het meest stabiele internet en telefonie leveren. Omdat wij een directe ontsluiting naar het Mister Voip datacenter hebben is uw verbinding gegarandeerd stabiel en storingsvrij.

Wij leveren enkel aan bedrijven en instellingen, voor uw particuliere Midden Brabantglas verbinding verwijzen wij u naar de website.

informeer naar de mogelijkheden

Wij leveren alle denkbare verbindingen en telefonieoplossingen, wilt u een offerte op maat? Neemt u dan alstublieft contact met ons op via 013-2088888.

Kan ik mijn telefoonnummers mee over nemen?

Een nummer overnemen noem je ook wel porteren, wij vragen bij uw huidige provider de overname aan een kunnen uw nummer(s) meestal binnen 5 werkdagen overnemen.