iOS en Android app

iOS en Android app

Bellen via uw smartphone? Geen toestel meer nodig, direct zien welke collega beschikbaar is en doorverbinden.

Bellen via Chrome

Bellen via Chrome

Geen ingewikkelde software meer installeren! Uw webbrowser openen en bellen, echt waar. Zien welke collega beschikbaar is en alle functies.

Call Flow Designer

Call Flow Designer

Zelf uw telefonieomgeving ontwerpen? Met de 3CX CFD maakt u meest geweldige scripts om uw telefonie zo goed mogelijk te stroomlijnen.

Één van de krachtigste tools van het Mister VoIP Premium 3CX platform is toch wel het gebruik van de iOS en Android app!

VAST NUMMER OP MOBIEL MET VOIP-APPS VOOR ANDROID EN IOS

Dankzij de vrijheid van VoIP en de flexibiliteit van een smartphone bent u voor mobiele communicatie niet langer afhankelijk van uw provider. Met zakelijke VoIP-apps voor Android en iOS kunt u uw kantoorextensie letterlijk overal mee naartoe nemen; u gebruikt een vast nummer op uw mobiel. U kunt ook doorverbinden naar collega’s zonder dat u klanten hoeft te vragen een ander nummer te bellen. Denk u eens in hoeveel u kunt besparen op de kosten voor het gebruik van mobiele telefoons binnen uw bedrijf.

3CX biedt native zakelijke VoIP-apps voor Android en iOS, helemaal gratis. Verhoog uw productiviteit en mis geen enkele oproep meer!

BELLEN, VERGADEREN EN CHATTEN VIA UW DESKTOP OF BROWSER

Met de webcliënt kunt u eenvoudig gesprekken beheren via uw webbrowser.  Of u nu op kantoor, thuis of onderweg bent, met de 3CX webcliënt verlaagt u de kosten en voorkomt u beheerderszorgen.

Geen extra hardware kosten voor handsets en alle communicatiefuncties inbegrepen. Van eenvoudig gespreksbeheer tot callcenterfuncties en webchat; de webphone is de ideale oplossing voor uw zakelijke communicatie.

WEBPHONE EN CHROME-EXTENSIE

Met de 3CX WebClient-extensie voor Chrome en Edge kunt u bellen via een kleine pop-out client in plaats van de volledige web-app op een browsertabblad. Bovendien werkt de extensie als een webphone met click-to-call-functionaliteit, zodat u nummers op webpagina’s of in uw CRM meteen kunt bellen.

 • Meer ruimte op het scherm, zodat gebruikers efficiënter kunnen werken
 • Bekijk de status van collega’s en start gesprekken
 • Click-to-call-functionaliteit op webpagina’s en in CRM’s
 • Koppeling van beller-ID’s bij inkomende gesprekken en registratie van gesprekshistorie
BEHEER UW GESPREKKEN VIA HET 3CX-SWITCHBOARD

De 3CX-apps voor desktop en webphone zijn voorzien van een switchboard; een krachtige tool die u naar eigen wens kunt inrichten en waarmee u realtime gesprekken kunt bekijken en beheren. En met vijf verschillende weergaven is er altijd een scherm dat bij u past.

 • Snel gesprekken doorverbinden via “drag and drop”
 • Ideaal voor callcenters, met CRM-integratie, Wallboard en meer
 • Bekijk de status van collega’s in een oogopslag
 • Receptionistenweergave voor eenvoudig beheer van inkomende gesprekken
EENVOUDIGE VIDEOCONFERENTIES. ZONDER DOWNLOADS OF APPS

3CX laat u gebruikmaken van hoogwaardige video- en spraakcommunicatie via een webbrowser. Gebruikers kunnen direct deelnemen aan uw videoconferentie zonder extra software of apps te hoeven downloaden. Dat is prettiger voor u, uw partners, klanten en medewerkers.

 • Geen app nodig
 • Snel vergaderen met één klik
 • Zonder extra downloads of aanmelding
 • Plan eenvoudig webvergaderingen in
ONLINE VERGADERINGEN, PRESENTATIES OF HULP OP AFSTAND

Met de videoconferenties van 3CX beschikt u over alle functies voor een één-op-éénvergadering, een verkooppresentatie, een brainstormsessie met het team, een webinar of zelfs een online klaslokaal. U kunt eenvoudig online vergaderruimtes configureren met alle benodigde hulpmiddelen voor elke denkbare situatie. En uw medewerkers kunnen zelfs deelnemen via hun mobiele telefoon.

 • Verslagen worden na elke vergadering automatisch naar de organisator gestuurd
 • Bediening op afstand en scherm delen voor snelle en eenvoudige probleemoplossing
 • Upload PDF’s en deel documenten
 • Eenvoudig te gebruiken polling tool voor feedback

Wilt u meer informatie over onze Mister VoIP Premium 3CX PBX?

  Vul uw gegevens in

  en wij nemen contact met u op.
  Bestel direct de juiste hardware in onze webshop!